0032 11 291076info@degraenenpartners.be Nog geen klant? Maak hier een account aan

Germstar Primair handdesinfectant

Germstar Primair Hand Desinfectie?
Als zelfdrogende oplossing op basis van alcohol staat Germstar Primair Hand Desinfectie® toe de handen te desinfecteren zonder water, zeep en handdoeken.

Wat is Germstar Primair Hand Desinfectie® als desinfectiemiddel?
Germstar Primair Hand Desinfectie® is een niet-allergisch desinfecteermiddel op ziekenhuiskracht dat 99,99% van de meest voorkomende ziekteveroorzakende bacteriën, virussen en schimmels uiterst effectief dood.
Als zelfdrogende oplossing op basis van alcohol staat Germstar Primair Hand Desinfectie® toe de handen te desinfecteren zonder water, zeep en handdoeken.

Ofschoon Germstar Primair Hand Desinfectie® gebaseerd is op alcohol, blijft de huid zijdezacht. Germstar Primair Hand Desinfectie® is namelijk zelfdrogend, laat een natuurlijke olie achter op de huid en is een uniek mengsel van speciale ingrediënten die de huid beschermen en het vocht herstellen.

Hoe werkt Germstar Primair Hand Desinfectie®?
Een van de actieve ingrediënten van Germstar Primair Hand Desinfectie® is isopropylalcohol. Wanneer deze alcohol in contact komt met ziektekiemen, ontschikt het de moleculaire structuur van celproteïnen en doodt deze uiterst effectief. De alcohol droogt en het achterblijvende middel houdt de huid vochtig, zacht en bacterievrij.

Hoewel Germstar Primair Hand Desinfectie® geen blijvend dodingeffect heeft, eens de alcohol gedroogd is, blijft u hygiënisch schoon tot er contact is geweest met geïnfecteerde oppervlakken.

Germstar
Germstar Primair Hand Desinfectie® antimicrobisch spectrum
Germstar Primair Hand Desinfectie® is zowel in vitro als in vivo getest tegen een breed spectrum van ziekteveroorzakende bacteriën zoals: HIV, noro-gelijke virussen, SARS-gelijke virussen, hepatitis E-Coli, salmonella, staphylococci. Voor veiligheidsbladen, certificeringen en het microbiologisch rapport, kunt u bij ons informeren.

Vanzelfsprekend voldoet Germstar Primair Hand Desinfectie aan alle wettelijke bepalingen en staat correct geregistreerd  bij het College voor de toelating van Gewasbeschermingsmiddelen en Biociden en voor België bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu.