0032 11 291076info@degraenenpartners.be Nog geen klant? Maak hier een account aan

Handhygiëne Training

kamelionHandhygiëne voorkomt dat micro-organismen worden overgedragen. Goede handhygiëne is de meest eenvoudige en effectieve manier om infecties te voorkomen. Met een professionele toepassing van handhygiëne zijn risico’s, kosten en ongemakken sterk te reduceren.

Deze handhygiëne training is geschikt voor een ieder in zijn of haar branche, de training draagt bij aan de competenties van de werknemer / werkgever ten behoeve van professionele toepassing handhygiëne.

Deze training gaat over het toepassen van handhygiëne bij handelingen, de wijze van de handen wassen met water en zeep en het desinfecteren met een desinfectant. Met uitzondering van operatieve ingrepen! De training Handhygiëne beslaat de handhygiëne tijdens de dagelijkse handelingen van de professional.

Het belang van handhygiëne in het kader van infectiebeheersing en infectiepreventie staat centraal. Hiermee krijgt de cursist zicht op zijn eigen gedrag en kennis wat betreft de toepassing van handhygiëne.

Tijdens het theoretische gedeelte komen de volgende onderwerpen aan bod; Het ontstaan en voorkomen van gerelateerde infecties en ziekteverwekkers. Maatregelen en technieken voor de professionele, individuele toepassing van handhygiëne.

Een op de praktijk afgestemde handhygiëne training!

Geïnteresseerd? Informeer de mogelijkheden.

Deze training is te combineren met onze HACCP Handhygiëne training.