0032 11 291076info@degraenenpartners.be Nog geen klant? Maak hier een account aan

Over ons:

Degraen&Partners beijvert zich voor een betere handhygiëne door advies, trainingen en het aanbieden van oplossingen die de gebruiker motiveren en het eenvoudig maken de handen te vrijwaren van bacteriën, schimmels en virussen en wanneer noodzakelijk efficiënt touchless te desinfecteren.

Feit is dat in de praktijk bij bedrijven en instellingen de handhygiëne significant verbeterd is met minder infecties en een lager ziekteverzuim tot gevolg.

U koopt direct, of huurt via onze Full Service & Verbruik condities met diverse servicefrequenties voor het aanleveren van de verbruiksproducten bij ons of via een van onze sub-distributeurs onze hoogwaardige hygiëneproducten tegen een correcte prijs.

Degraen&Partners heeft haar eigen buitendienst, werkt nauw samen met Germstar Benelux in Nederland en met enkele regionale en landelijk werkende sub – distributeurs en schoonmaakbedrijven, ieder kenmerkend met jarenlange expertise binnen hun eigen vakgebied.

Op deze wijze kunt u direct bij ons of bij een van onze sub - distributeurs of schoonmaakbedrijven informeren u onze producten te leveren.

Eenvoudig en vertrouwd.