0032 11 291076info@degraenenpartners.be Nog geen klant? Maak hier een account aan

Trainingen Algemeen

Degraen&Partners realiseert zich dat het toepassen van goede handhygiëne in meerdere branches niet toereikend is zoals het behoort. Bacteriën, schimmels en virussen zijn niet afdoende gedood en verwijderd, spijtig, want de mogelijkheden zijn voorhanden om de handen te vrijwaren van deze besmettingsbronnen.

In elke branche zijn op een eenvoudige manier mogelijkheden om te voorkomen dat deze besmettingsbronnen ontstaan maar wanneer noodzakelijk kordaat te doden daar waar noodzakelijk.

Degraen&Partners heeft in de loop der jaren haar sporen verdient in het aanbieden van handhygiëne oplossingen. Nu heeft Degraen&Partners deze vertaald in twee kordate trainingen geheel gefocust op het vrijwaren en efficiënt doden van bacteriën, schimmels en virussen.

Een ieder in haar of zijn industrie zal beamen dat zij of hij goede handhygiëne toepast, de praktijk leert ons anders.

Juist de aandacht even geven aan waarom en hoe, dit gecombineerd met herhaling trainingen zal het besef en de wijze van het toepassen absoluut verbeteren.

De trainingen worden ondersteund met middelen die het geheel zichtbaar maakt voor een ieder aanwezig.

Onze trainingen:
HACCP Handhygiëne training met specifiek aandacht voor de voedselverwerkende branches, uw medewerkers, worden op een kordate wijze geïnformeerd en getraind waarom handhygiëne zo belangrijk is en hoe handhygiëne goed en efficiënt toe te passen.

Handhygiëne Training, een algemene training en voorlichting hoe en waarom goede handhygiëne toe te passen.